Najnovšie recenzie zo sekcie Detské bazéniky
- Kvalitný materiál
- Jednoduchá manipulácia
dobrý bazén pre malé deti
Bazén splnil naše očakávania :-)
- Ľahký, no zatiaľ vyzerá pomerne odolný, uvidíme časom
- Oproti klasickému kruhovému detskému bazénu veľký skok vpred
- Dnový ventil na ľahké vypustenie
- Dnový výpust vystupuje z dna dovnútra bazéna, deti pri hre musia dávať pozor aby naň bolestivo nestúpili - už sa raz stalo.
- Praktický aj na malý balkôn
Vynikajuci na malu zahradu. Na schladenie uplne staci
- Pekný bazén
- Dobrá cena hĺbka
- Hĺbka 56 cm, najhlbší v danom rozmere
- zatiaľ ho máme krátko, ale vyzerá veľmi dobre, vnúčatá sa v ňom dostatočne vyhrajú
Pri fúkanie praskol
Krásny bazénik odporúčam
Pekny a lacny bazen, dobra velkost pre 2 deti, no je z velmi tenkeho materialu. Hned v prvy den pouzivania sa nam vyderavil. Mali sme ho na travniku.
- tovar prišiel v inej farbe a bol vrátený
- Jednoduchá instalacia
- Velkost
- Pomerne slabý material
Pôvodne som písal lepšiu recenziu priamo na Allegro, resp. stránku dodávateľa, ale to bolo ešte len po prvej dierke v dolnom prstenci bazéna. Tú sme rýchlo našli a zalepili prostredníctvom 1ks náplaste, čo bola súčasťou balenia. Podotýkam, že bazén sme mali umiestnený normálne na penovej podložke. Dierka vznikla o obyčajné steblo trávy pri presúvaní bazéna na iné miesto v záhrade. Keď sme to opravili, nafúkali sme ho, naplnili po predpísanú líniu vodou a jeden víkend ho využil náš malý na kúpanie + raz spolu s ním dospelá osoba, pretože bazén je pomerne priestranný. No a po víkende, začal fučať opäť v spodnej časti a zároveň aj vo vrchnej. Takže sklamanie, ideme ešte kúpiť sadu náplastí, skúsime ešte raz zalepiť, ale rozhodne viacej starostí ako radosti. Samozrejme, za tú cenu sme veľa nečakali, ale ani toto. Nevadí, reklamovať to nebudeme, ale rozhodne do budúcna niečo konštrukčne pevnejšie.
- Nasim trom detom staci ked su este male do 8 rokov
- Rychlo sa urobi dierka,uz sme ho raz mali,zalepili a drzal este dalsi letny mesiac,pomaly sa vypusta,mohli by dat aj viac otvorov na vypustenie vody
Super,splnil očakávania...
Super bazénik vhodný aj na balkón
Som spokojná.
- Výborná cena, bazén na relaxáciu ako stvorený.
Výška bazéna je troška zavádzajúca, udaný rozmer je asi po opierku hlavy.
- Má pevný okraj
- Za tu cenu super.synátor sa vždy vyjaší.
Zobrazujem 21 - 40 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...23 Ďalšie »