Najnovšie recenzie zo sekcie Detské bazéniky
- Rýchle vybavenie objednávky
Rýchlo sa zloží aj rozloží
- Zábavný bazénik pre 2-ročného aj 5-ročného, každý si tam nájde niečo, co zaujme
- kvalita materiálu, farebnosť, skladovateľnosť
- žiadna
Vanička nám poslúžila na chate i doma. Ako dočasná, ľahko skladovateľná vanička s teplomerom pre návštevu nášho pár mesačného vnúčika sa páčila nám i jemu. Rozmerovo vhodná do sprchovacieho kúta, s vypúšťacím odtokom sa ľahko prenášala aj do iných priestorov chaty a v domácnosti.
- Nemá žiadnu výhodu,prepúšťa vzduch,nedá sa používať.
- Prepúšťanie vzduchu na spodnom obvodovom zatavení spojení bazénu po dvoch týždňoch bežného používania.
- Podľa mňa je to vadný zátav spojenia.
- Hlboké sklamanie používateľa z tohoto výrobku.
Budúcim zákazníkom nedoporučujem kúpu tohoto výrobku.
- Praktické pre deti
Kupovane pre psa do tychto velkych horucav. Zatial odolal aj labradorovi.
Pacil sa mi
Kvalitný bazén s mnohými aktivitami pre deti. Pevné dno aj celkovo materiál z ktorého je vyrobený. Krásne sýte farby. Spokojnosť veľká. Odporúčam aj ostatným.
Dosť veľký na šantenie dvoch menších detí a dosť malý na ľahkú manipuláciu a umiestnenie v záhrade ;-) Dobrý pomer ceny a kvality.
Super bazén. Rýchle nafúknutie, pevné steny.
Spokojnosť
Som veľmi spokojná , kvalitný bazenik veľmi ma potešilo mäkké dno , luxusný
- vynikajuce vodne ihrisko, viacere aktivity, pevny odolny material, krasne farby, kvalitne vypracovanie
vyhoda - velkost a variabilita, deti su nadsene
Prisiel nam uplne iny bazen ako sme si objednali . Na obrazku je dlhy so zvieratkami, nam prisiel ovalny polovicny modry. Za nas velke sklamanie.Vymienat to nema vyznam, kedze bazen sme chceli vyuzivat zaciatkom jula pocas dovolenky.
Nekvalitná vanička, preteká.
- veľkosť bazénu a jeho cena
- Vnucata sa tesia, bazenik sluzi
Som spokojná
- naozaj zábava a kvalita, fontánka a vodopád sú veľmi super, aj celkové prevedenie, deti sú nadšené.
- horšie sa čistí
- pristávacia plôška pod šmýkalkou sa vyfukuje, ventil sa otvára, asi by bolo treba nabudúce vymyslieť iné umiestnenie ventilu
Zobrazujem 141 - 160 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...23 Ďalšie »