Najnovšie recenzie zo sekcie Detské bazéniky
- Bazén dobrý za tu cenu urcite
- Prikrývka nepraktická stále odfukuje vietor a padá do bazénu
Produkt odporúčam až na prikrývkou asi by som volil troska inú ako bola dodana
* tento bazen som si vybral na sunka party
* vpohode bazen, dost velky nato ako je lacny
* na sunka party tak akurat
- lacný
dobrý lacný bazeník vhodný pre detičky do 6 r. na vyjašenie
- Vyhodne pre male deti adobra zabava.
vybrala som si kvoli tomu, ze sa mi pacilo a dobra cena.
- Nafukovací podlaha
Dobrý
- Dostatočne veľký bazén na vyšantenie pre deti. Zmestí sa doňho aj 5-6 detí a stále majú kde plávať. Má krásne svieže farby a cez steny vidno dovnútra a von. Vyzerá byť aj dosť pevný, už sa nám po okraji poprechádzal kocúr a bazén zatiaľ nikde nefučí. Dá sa ľahko rozločiť aj nafúkať a asi sa bude dať aj ľahko vypustiť, lebo má zo spodnej strany vypúšťací otvor.
Dobrý bazénik za fajn cenu. Na osvieženie úplne stačí. Odporúčam.
- mala som ho aj v minulosti ale sa mi poškodil
zatiaľ som daný produkt nevyskúšala, pretože ešte nie je vhodné počasie
- zmesti sa na balkon a je velkostou vhodny pre mojho skoro 3 rocneho drobca
maly sme 70 cm bazenik a ten sa mi zdal uz moc maly na 3 rocneho tak som hladala nieco priestrannejsie ale nie moc velke aby sa zmestilo na balkon, vyskusane este nemame kedze nie je tak teplo na kupanie no nafukli sme a skontrolovali a malemu sa v nom pacilo aj bez vody :) max spokojnost
- super cena, makké dno bazenika, pekné farby
- nic
super cena, spokojnosť s bazenikom
- Pevny
- Velky
- Rychlo vypustiace ventily
- Spodny ventil na vypustenie vody
Spokojnost
- Ideálny bazén pre rodinu, pevný materiál, ideálny na sedenie a vyhrievanie sa na slniečku :-)
- Na bazéne by sa hodili otvory pre pripojenie filtrácie
Po dokúpení filtrácie už tomu nič nechýba, maximálna spokojnosť a pohoda počas horúcich dní :-)
Super bazenik za 5 korun
- Pevný,veľký a lacný.
- Keď je voda v bazéne,tak sa dáva ťažko krycia plachta.Nevadí to však vôbec.
Tento bazén som si vybrala preto,lebo bol pekný,veľký,nezaberie veľa priestoru,tak ako pri okrúhlom bazéne.V pohode tam vôjde aj nafukovačka.Kúpe sa celá rodina.Odporúčam.Iný by som už ani nechcela.
- spokojnosť
produkt splnil účel - dieťa je spokojné.
- krasne farby, nafukovacie dno
Bazénik je veľmi pekný, dcérke sa v ňom veľmi páči a určite ho využije aj o rok.
- kedze byvam v bytovke a nie stale mam cas chodit na kupko,alebo plavaren s dcerkou tak ak je teplo napustim bazenik a uz clupoce.
pomer cena kvalita
Ok
- Nafukovacie dno
- velkosť
- samostatné hračky
- strieška by mala byť širšia aby vrhala väčší tieň
veľká spokojnosť...naša malá si ho užíva :)
- neudrzuje tvar
cena odpoveda kvalite
krásny som veľmi spokojná aj moj malý synček .
Zobrazujem 401 - 420 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23 Ďalšie »