Najnovšie recenzie zo sekcie Detské bazéniky
- Krásny farebný bazenik.Dcéra je nadšená.Je úplne rovnaký ako na obrázku.Plus sú nafukovacie hracky
- Ziadne
Odporúčam vrelo
- Super bazénik pre deti od 1-3 rokov.Ja som ho použila pre vnúčika-dala som mu tam na hranie loptičky, tak ako je to v detských kútikoch.
Super hračka /po naplnení guľôčkami/ nielen v lete, ale aj teraz. Rozmerovo je veľmi šikovný aj do izby.
Zatial ho nemáme vybalený,ale bazeny kupujem dosť často,vyzera kvalitne a cena je výborná
Bazén je priestranný, z kvalitného materiálu
- spĺňa požiadavky
šikovný bazénik pre najmenších na teplé letné dni :)
- cena tovaru
- nic
Syn ma z bazena velku radost ,zatial nevyfucal. Vrelo odporucam
- kvalitny material
- pekny dizajn
- vidiet zvonka do vnutra bazena, ked sa deti kupu
- s pumpou Intex duo rychlo nafukany
- mensi otvor na odtekanie vody
overena znacka
pekny dizajn
rychlo sa v nom zohreje voda a drzi si stalu teplotu
- velky priestranny
- dlho sa fuka
ok odporucam
- Bazénik je vhodný veľkosťou, veľmi pekne farebne i ilustráciami riešený, oceňujem riešenie tienenia slnka peknou dúhou. Dobre riešené dno, ktoré je možno napustiť vodou, aby bolo mäkké...
jenorazove pouzitie, hned sa poskodi
- nízka cena
zakúpila som ho, lebo bol v primeranej cene
- krajší ako na obrázku, muchotrávky a motýliky sa dajú vybrať a dieťa sa môže s nimi hrať
- žiadne
malého sa veľmí páči, má aj ochrannú striešku proti slniečku, dobrá kvalita za rozumnú cenu
Som maximálne spokojná...
- ;)
;)
Rodinny bazén za vybornu cenu
odporucam
- je to na balkon pre našho hafana
budeme ho používať v lete,
- pekný, dobrá cena
- tenší materiál, ktorý sa podarí domácim zvieratám prepichnúť, prekusnúť a podobne
za danú cenu fajn, ale len na jednu sezónu :o))
- farebný
- Keď sme ho rozkladali tak sa otierala farba, bol teda riadne "zlisovaný", niektoré miesta zostali teda bez farby. Po prvom nafúknutí prasklo vrchné koleso (alebo bolo také od výroby).
Nebol drahý ale chvíľku mohol vydržať.
nic moc , dost tenky plast
Zobrazujem 421 - 440 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 21 [ 22 ] 23 Ďalšie »